Damelaget med solid seier  Damelaget med solid seier
Publisert: 17.05.2017
Damelaget tok imot serieleder Fjellhamar til seriekamp på kunstgresset tirsdag kveld. Bortelaget sto med fire seirer og en uavgjort før tirsdagens kamp, men så kom tapet.

Hjemmelaget viste gjestene ingen respekt og gikk rett i strupen på Fjellhamar. Og allerede etter et kvarter sto det 1-0 til Turn. Det var Silje Trandum Otten som presset forsvaret til Fjellhamar, snappet ballen og runder keeper. Turn var det førende laget og produserte flere store målsjanser. Med ti minutter igjen av førsteomgang, fikk Charlotte Elstedt fatt i ballen og sendte i vei ett skudd som keeper ga retur på. Charlotte ekspederte den selv i mål.
 
Andre omgang begynte også sterkt av Turn-Damene. Silje Otten satte inn sitt andre for dagen, og Turn styrte kampen. Fjellhamars redusering kom etter en god Fjellhamar-periode. Et langskudd ble plassert knallhardt oppunder tverrliggeren. I midten av omgangen fikk Jorun Waaler tak i ballen på Fjellhamars 16-meter og plasserte den fint i mål. Turns siste scoring sto Silje for den også. Og med det skuddet kom krampa også for henne. Hun haltet ut av banen og så de siste ti minuttene fra benken. Turns solide forsvar avverget et hvert forsøk fra Fjellhamar og cruiset inn til 5-1 seier og tre poeng. 
 
- I matchen mot Fjellhamar ønsket vi å fortsette den gode progresjonen vi har hatt i kampene våre. Vi ønsket å bygge videre på den gode defensive jobben vi gjorde mot Borgen, kombinert med høyere effektivitet fremover. Jentene var aggressive i presset og flere gunstige brudd gjorde at vi spilte oss til mange gode sjanser.
To av sjansene ble omsatt i scoringer. I pausen følte jentene de hadde god kontroll. Vi ble enige om at vi fortsatt hadde en jobb å gjøre og at vi ikke måtte bli for arrogante, men fortsette der vi slapp. Dette gjør vi helt til vi setter 3-0 tidlig i 2.omgang. Etter dette målet skjedde det som ikke skulle skje, vi ble arrogante og naive. Spesielt defensivt hang vi ikke sammen, det blir store avstander imellom oss og Fjellhamar virker mer på. Fjellhamar har en god 15-20 minutters periode i 2. omgang hvor vi ikke hang med, men når vi fikk 4-1 på en kontring var all spenning over. Alt i alt var dette en veldig god kamp mot et lag tippet helt i toppen. Et fantastisk resultat av jentene, sier trener Jan Åge Leonsen Sandviken til Eidsvold Turn på nett.
 
Nå venter en vanskelig bortekamp mot Lørenskog på mandag, før damene tar imot Skedsmo på hjemmebane søndag 28. mai klokka 15 på kunstgresset.

Eidsvold Turn sitt lag: Hanne Bråtåmyr, Helga Marie Rødtang, Thea B. Wolden, Susann A. Lien, June Botner, Frida Martinsen Kristengård, Hedda Granli, Marianne Christiasen, Stine K. Krosnæs, Charlotte Elfstedt, Frøydis Waaler, Jorun Waaler, Kristine Finneide, Madelen Stenberg, Stine Svendsen, Silje Trandum Otten, Nina Arnaq Lund Ellingsen og Tina Johansen.
Målscorere: Silje T. Otten (3), Jorun Waaler og Charlotte Elfstedt.
 
 

Hedda Granli med full kontroll
 
 

Turns målscorere Silje, Charlotte og Jorun
Neste hjemmekamp - Menn 3.div


Hovedsamarbeidspartnere
Klikk her!
Hva skjer?
Calendar
Title and navigation
<<<juni 2018>>>
juni 2018
 mtotfls
2228293031123
2345678910
2411121314151617
2518192021222324
262526272829301
272345678
juni    2018
Google Translate
select