Billettinfo foran Hødd-kampen!  Billettinfo foran Hødd-kampen!
Publisert: 10.09.2020
Dersom du har tenkt deg å se Turns kamp mot Hødd søndag, kan det vært smart å kjøpe billett på forhånd. Her får du alt du trenger å vite om arrangementet!
 
I opprykksåret 2019 hadde Eidsvold Turn 204 tilskuere i snitt på hjemmekampene. I annerledesåret 2020, og sesongen hvor Turn spiller på høyeste nivå siden 1976 med en rekke attraktive motstandere, er det dessverre kun tillatt med 200 mennesker på tribunene. Mot Kvik Halden i serieåpningen ble omtrent alle enkeltbilletter solgt på forhånd. Turn anbefaler derfor de som har tenkt seg på kampen mot Hødd søndag om å sikre seg billett før søndag. Praktisk info:
 
Eidsvold Turn har motttatt en lang liste med retningslinjer fra NFF som må følges. Det er kun tillatt med inntill 200 tilskuere og da ingen bortesupportere. Plassene skal fordeles mellom æresmedlemmer, veteraner, sponsorer, samarbeidspartnere, spillere, ledere, styret, familie, supportere, Turn-venner osv. Det er en stor kabal, men vi gjør vårt beste for at du skal få en god opplevelse på Myhrer også i sommer og høst! 
 
Det aller letteste er å kjøpe sesongkort for 2020-sesongen - og den aller letteste måten å gjøre det på er i Eidsvold Turns egen app. Da er du sikret inngang til alle Turns seriekamper på Myhrer pluss gratis kaffe og vaffel! Du kan velge stå- eller sitteplass. På sittetribunen vil kun enkelte seter bli benyttet, og kjøper du sesongkort med sitteplass, får du fast sete hele sesongen.
  
Enkeltbilletter er lagt ut for salg i den samme appen og på denne nettsiden, og der kan du nå enkelt sikre deg både stå- og sitteplassbillett til Hødd-kampen. Dersom du ikke har smarttelefon og ønsker sesongkort eller billett til Hødd-kampen henvend deg til karina@etf-fotball.no. Skulle det finnes ledige billetter på kampdagen vil disse bli solgt på Myhrer etter først til mølla-prinsippe på kampdag.
 
Alle som skal inn på kamp må registreres med navn og telefonnummer for mulig smittesporing. Dette går automatisk i den brukevennlige appen. Når det gjelder Eidsvold Turns egne spillere, ledere og trenere i alle årsklasser samt veterangruppa har disse mottatt egen informasjon. Det samme gjelder sponsorer med billetter i sine avtaler.
 
Det finnes noen plasser til arbeidende presse på Myhrer, men også disse må registreres på forhånd med navn og telefonnummer. Spørsmål om akkreditering med rolle og personalia sendes wegardbakkehaug@hotmail.com innen lørdag klokka 12.
 
Generelt for alle: Kom tidlig! Unngå køer. Vi ber om at alle utøver god håndhygiene, benytter utstasjonert antibac og ikke minst respekterer 1-metersregelen som gjelder til enhver tid for alle - uansett! Og føler du deg syk? Bli hjemme. Lytt til Eidsvold Turns egne vakter som gjør sitt beste for å etterleve NFFs retningslinjer. Lurer du på noe, henvender du deg til disse.
 
Velkommen på kamp!   
 
 
Samarbeidspartnere
Hva skjer?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
juni 2021
juni 2021
 mtotfls
2231123456
2378910111213
2414151617181920
2521222324252627
262829301234
27567891011
juni    2021
Google Translate
select

 


Instagram - Likebox