10.08.2017
author Eidsvold Turn På Nett

Nå er Essediri også Turn-spiller!

Etter et halvt år som Eidsvold Turn-trener er Karim Essediri nå også Eidsvold Turn-spiller! 38-åringen med landskamper for Tunisia har meldt overgang fra LSK og er spilleklar mot Lyn.
 
Karim Essediri melder overgang fra Lillestrøm til Eidsvold Turn og er spilleklar for eidsvollingene i lørdagens kamp mot Lyn. Både 38-åringen selv og Turn understreker at dette i utgangspunktet kun er ment som en mulig nødløsning fremover i en tynn og ung tropp, men samtidig kan den tidligere toppspilleren nå bidra med sin erfaring enda tettere på spillerne. Kantspilleren har deltatt på treningsfeltet de siste to-tre ukene og har vist at den beryktede høyrefoten fortsatt kan brukes. 
 
Fransk-tunisieren har ikke spilt fotball siden han la opp etter 2011-sesongen, men har en CV få, om noen, 3. divisjonsspillere kan matche. Essediri har landskamper for Tunisia, deltok i fotball-VM i 2006, og har 11 sesonger bak seg i Tromsø, Bodø/Glimt, Rosenborg og LSK. I Eliteserien var han kjent for en meget presis høyrefot som blant annet sørget for at han ble assistkonge i LSK tre år på rad før han la opp. 
 
 
Karim Essediri kan bli å se også på banen for Eidsvold Turn denne høsten 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no