25.05.2023
author Eidsvold Turn På Nett

Petter Hokstad tatt ut på landslaget!

For første gang på 10 år har Eidsvold Turn igjen en landslagsspiller! Petter Hokstad er tatt ut i G18-troppen som neste måned reiser til Portugal!
 
Martin Trøen spilte fortsatt i Eidsvold Turn da han våren 2013 spilte G18-landskamper mot Ungarn. Ti år senere er det Petter Hokstad som er tatt ut i G18-landslagstroppen som møtes på Gardermoen 7. juni for avreise til Lisboa. Der skal talentene matches mot England, Portugal og Australia i det som blir Hokstads første matcher med flagget på brystet siden G16-landskampene høsten 2021.
 
At noen som spiller i 3. divisjon får sjansen på dette nivået, er rett og slett unormalt og sier mye om Hokstads prestasjoner og fremganger i Turn-trøya. Trener Per Inge Jacobsen har samlet en gjeng som sikter mot U19-EM i 2024, og i troppen på 22 mann spiller 17 i eliteserieklubber, én i Valencia, to i de danske storklubbene FCK og FC Nordjælland, én i Sogndal og én i Eidsvold Turn!
 
Det har skjedd mye siden Hokstad brakk ryggen i en treningskamp for Ull/Kisa i januar i fjor. Han trente seg opp igjen og kom på lån til Eidsvold Turn - en klubb Hokstad-familien har et spesielt forhold til gjennom bestefar Erling, pappa Vegard og onkel Are. Overgangen ble gjort permanent i fjor sommer, og nå er Hokstad helt sentral og en drivkraft i Turn-laget som har fått en god start på sesongen.
 
Landslagsuttaket er strålende inspirasjon for 18-åringen som sikter høyt som fotballspiller og ikke minst stor stas for Eidsvold Turn som er stolte av å være representert i en landslagstropp. Det viser igjen at det er fullt mulig å komme langt og bli god gjennom spill i blått på Myhrer! 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no