13.03.2018
author Eidsvold Turn På Nett

Bare nesten i NM-kvaliken

Både gutte- og juniorlaget var nær en plass i 1. runde i NM, Telenor Cup, men 16-åringene røk i omspill mot Rælingen og juniorene røk 2-1 i den avgjørende kampen mot Skedsmo.
 
Eidsvold Turns gutte- og juniorlag har de siste ukene deltatt i kvalifiseringen til Telenor Cup - landsdekkende NM for G16- og G19-klassen. I G16-klassen skulle det kjempes om fem ledige plasser etter at interkretslagene LSK og Lørenskog var direkte kvalifisert. Turn endte som nummer tre i sin pulje der de to beste gikk videre etter tap mot Ull/Kisa og Skedsmo samt seirer og Fjellhamar og R&Å. Turn måtte dermed ut i omspill mot treerlaget i den andre pulja og røk der 2-3 hjemme mot Rælingen.
 
I juniorklassen var det kun to ledige plasser i 1. runde etter at LSK, Strømmen og Lørenskog er direkte kvalifiserte gjennom spill i interkrets A og B. Påmeldte lag ble delt inn i to puljer a fire lag der de to beste avanserer til et finalespill. Turn åpnet med 2-2 mot R&Å før det ble 10-2-seier borte mot Skjetten. Foran den siste runden kjempet tre lag om de to øverste plassene, men Turn forsvant ut da de tapte 2-1 mot Skedsmo som dermed også vant pulja.
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no