10.06.2021
author Eidsvold Turn På Nett

Meld på ditt lag til Eidsvold Turn Cup!

Etter ett års ufrivillig pause satser Eidsvold Turn igjen på å arrangere Eidsvold Turn Cup i august! 14. og 15. august håper vi å se deg og ditt lag på plass på Myhrer - meld deg på nå!
 
Årets Eidsvold Turn Cup arrangeres på Myhrer stadion 14. og 15. august for gutter og jenter i alderen 6 til 13 år! Arrangementskomiteen har jobbet med denne turneringen i lengre tid enn normalt da fjorårets cup dessverre utgikk, og planlegger for et mest mulig normalt arrangement. Det kan likevel komme enkelte endringer grunnet smittesituasjon og restriksjoner ingen rår over.
 
Gjeldende regler vil til enhver tid selvsagt overholdes. Myhrer stadion er et stort område, og cupen deles opp i flere soner dersom dette skulle bli nødvendig. Foreløpig er det åpnet opp for 150 lag fordelt på to dager, men dersom den gode trenden fortsetter med tanke på gjenåpningsplanen, kan det bli åpnet opp for flere lag etter hvert. Og ikke minst - årets cup er helt gratis ved påmelding før 1. august! Alle kamper spilles på gressbaner eller en fersk kunstgressbane.
 
For spørsmål om Eidsvold Turn Cup 2021 - kontakt Roar Halvorsen på 90970979 eller fotball@etf-fotball.no 
 
Klikk her for å melde på ditt lag i Eidsvold Turn Cup
Se mer info på cupens egen nettside
Se cupinvitasjonen her!  
Sjekk ut cupens egen Facebook-side!
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no