22.04.2023
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Volda - Turn

Etter full pott på sesongens to første serierunder, er det klart for årets første langtur for Turn-gutta! Lørdag formiddag setter laget seg på bussen med kurs for Volda!
 
Med seks poeng og 9-1 i målforskjell etter kampene mot Elverum og Florø er det god stemning på Myhrer denne uka. Full pott også i de to siste 4. divisjonskampene betyr at hele troppen har kommet godt i gang med sesongen og at det er solid konkurranse om plassene både i elleveren og i troppen foran møtet med Volda. Det betyr også sesongens første langtur for Turn-gjengen som sammen med Hønefoss er eneste lag med seks poeng i avdelingen.
 
Turn trener og spiser lunsj på Myhrer lørdag før det er avreise til Volda med buss. Laget overnatter i Ørsta før det er avspark på Volda stadion søndag klokka 13. Husker du sist Turn møtte Volda til seriekamp? Året var 1993 og serien 2. divisjon avdeling 2. Volda vant 5-2 på Myhrer i mai og 2-1 i returen i vest. Det skulle også vise seg å bli helt avgjørende da Volda berget plassen med 26 poeng mot Turns 23 på feil side av streken.
 
Volda klatre seg godt som nyopprykket i 3. divisjon forrige sesong, har fått på plass et flott anlegg og et spennende lag som ser ut til å garantere for underholdning. I serieåpningen ble det 5-1-seier hjemme mot FUVO og sist spinnville 5-5 mot Hødd 2. I Turn-troppen måtte både Kristian B. Håkenstad og Ole Kristian Langås gi seg underveis sist, men særlig førstnevnte håper å bli klar. Det samme er tilfelle med Christopher Notoane som sto over sist. 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no