05.11.2022
author Eidsvold Turn På Nett

Bohus øker engasjementet i Turn!

Eidsvold Turn Fotball er velsignet med trofaste og gode samarbeidspartnere! Bohus Leto Møbler og Eidsvoll Handelspark er definitivt av disse - og støtten for 2023 økes!
 
Arbeidet med samarbeidspartnere pågår kontinuerlig gjennom året på Myhrer, men høsten er ofte tid for å forlenge avtaler. Det er derfor svært gledelig at en av klubbens største og mest trofaste sponsorer har forpliktet seg til å være med videre! Bohus Leto Møbler og Eidsvoll Handlespark øker også støtten til klubben inn i 2023 til tross for A-lagets nedrykk og signaliserer at de liker det som skjer på Myhrer med klubbens lokale profiler, «Fotball for alle», idretts-SFO og lignende.
 
Både Bohus Leto Møbler har vært Eidsvold Turns gode naboer på Myhrer i rundt 60 år, og da også Eidsvoll Handelspark sto klart i 2021, gikk også de inn i sponsorsiden i klubben. Den populære handelsparken har sørget for et langt mer levende Myhrer med økt aktivitet alle dager i uka. Det finnes alltid parkeringsplass kun meter unna inngangsdørene til Bohus, Rusta, Thansen, Elon, Byggmax, Jysk og Jem & Fix!
 
Bohus er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede med rundt 60 butikker fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør, og omsetter årlig for omtrent tre milliarder kroner. Myhrer-avdelingen er velkjent i bygda og har sterke tradisjoner. At våre nærmeste naboer ønsker å samarbeide videre inn i 2023 er meget gledelige nyheter og ikke minst svært viktig med tanke på å opprettholde både satsing og aktivitet på alle nivåer i klubben!

Les mer om Eidsvold Turns samarbeidspartnere her!
For å se hvilke fordeler du har som medlem i Eidsvold Turn Fotball trykk her!
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no