19.08.2022
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Turn - Frigg

Uka ble innledet med tap mot et godt Vålerenga-lag i Oslo og rundes av med en ny motstander fra hovedstaden lørdag når Frigg gjester Myhrer til nok en viktig duell!
 
Ti serierunder gjenstår i 2. divisjon der Turn nå ligger på en tiendeplass etter mandagens 5-2-tap mot Vålerenga 2 i Oslo. På den svært jevne tabellen er alle poengene viktige og det er ingen tvil om hva som er målet foran lørdagens møte med Frigg på Myhrer. Vårens møte med den tradisjonsrike klubben på Majorstua endte med 3-0-tap under spesielle omstendigheter da Turn og det daværende trenerteamet dagen før vårens siste seriekamp ble enige om å avslutte samarbeidet.
 
Frigg er nyopprykket på dette nivået og spiller jevnt med de aller fleste motstanderne, men har slitt med å vippe jevne kamper i sitt favør. Det er et rutinert mannskap som kjenner hverandre godt med en innarbeidet spillestil som lørdag kommer til Myhrer. Sist det skjedde var i en cupkamp i 2019 som gikk til ekstraomganger før Turn avgjorde. Både i 2005 og 2017 vant faktisk Turn matchene i Oslo mens Frigg avgjorde de to duellene på Romerike. 
 
Det er tøff konkurranse om plassene både i elleveren og i troppen på Myhrer om dagen med få fravær og en mer eller mindre skadefri tropp. Flere leverte godt mot Kløfta i 4. divisjon i midtuka og la inn en god søknad om å få starte mot Frigg. En annen som ser ut til å ha funnet formen og legger inn gode søknader for tiden er Herman Henriksen som scoret begge målene mot Vålerenga 2 mandag. Kommer det flere nå? Avspark på Myhrer lørdag er klokka 15! 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no