09.10.2021
author Eidsvold Turn På Nett

Tap og busstrøbbel for Turn!

Etter nesten et døgn på tur kom Eidsvold Turn-troppen tilbake til Myhrer søndag morgen etter å ha levert en ålreit prestasjon, men ikke fått med seg poeng fra Ulsteinvik. 
 
Allerede 06.30 lørdag morgen starter turen mot Ulsteinvik for Turn-troppen lørdag morgen, men det var ingenting som tyder på tunge ben der Turn hang meget godt med topplaget allerede fra start. Det var likevel Hødd som tok ledelsen på kampens første sjanse da Peter Rusina, som var tilbake mellom stengene, reddet glimrende en avslutning fra kort hold, men Robin Hjelmeseth fikk en enkel jobb på returen.
 
Jørgen Kolstad kom til et par gode muligheter i andre enden av banen, og særlig en avslutning like over etter et innlegg fra venstre kunne gitt utligning. Hødd kom nær 2-0 på overtid før pause, men Rusina reddet glimrende. Turn hadde mye ball etter hvilen, men slet med å skape store sjanser på et solid Hødd-lag. På overtid avgjorde de også kampen definitivt da Oskar Johannes Løken satte inn en retur fra stolpen.
 
Hjemturen skulle også bli av det tyngre slaget da en allerede lang reise endte med komplikasjoner. I 1-tida fikk bussen problemer med en røket pakning mellom Vågå og Otta. Først litt over klokken 3 kom man seg på veien igjen og til Lillehammer for å bytte buss. Rundt ett døgn etter man forlot Myhrer var laget tilbake klare for en fridag eller to før oppladningen starter til søndagens hjemmekamp mot Tromsdalen! 
 
  

Hødd - Eidsvold Turn  2-0 (1-0)
Høddvoll
 
1-0 12 min.: Robin Hjelmeseth
2-0 90 min.: Oskar Johannes Løken 
 
Gult kort: Håkon Leine, Hødd
Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball
Tilskuere: 872
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Markus Furseth (Sondre Rustad Rudi 18 min.)
André Trandum Nordlie
William Bjeglerud
Johan Kolbjørnsrud
Jørgen Kolstad (Oliver Stenseth i 18 min.)
Kristoffer Trandum Nordlie
Erik Ruud (Stian Teksum i 45 min.)
Benedict Notoane (August Aasgaard Jenssen i 31 min.)
Herman Henriksen (Markus Sørensen i 18 min.)
Ole Andreas Nesset 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no