13.05.2023
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Turn - Hødd 2

Søndag samles hele Eidsvold Turn til kick off på Myrher der et av mange innslag er A-kampen klokka 15 der Turn jakter sesongens sjette strake seier mot Hødd 2!
 
Søndag viser kalenderen 14. mai og sommeren begynner for alvor å innta Eidsvoll. Sol, varme, kick off og Eidsvold Turn i form bør legge til rette for en herlig fotballdag på Myhrer der store og små ønskes velkomne! Arrangementet starter allerede klokka 12 med diverse aktiviteter og konkurranser, alle lag skal presenteres og klokka 15 er det avspark i årets tredje hjemmekamp.
 
5-0 over Florø og 3-0 over Sogndal 2 er fasiten på Myhrer så langt, og sist helg ble det 1-0-seier borte mot FUVO på en meget vanskelig bane. Nå er Turn-gutta tilbake der de liker seg aller best og klare for å kjempe om årets sjette strake seier. Status i troppen er meget god og kun Ole Kristian Langås er uaktuell med skade. Stian Teksum nærmer seg virkelig og blir muligens å se på banen i 4. divisjonskamp i løpet av kort tid etter å ha vært ute en lengre periode. 
 
I Hødd har tidligere Turn-trener Joakim Dragsten og Ørjan Heiberg suksess med spill i Obos-ligaen og et andrelag oppe på en pen fjerdeplass i 3. divisjon. Hødd har hittil vært involvert i flere målrike kamper, som 5-5 mot Volda, og kommer nå sist fra en fin 2-1-seier mot Spjelkavik. Glenn Wilsgård har holdt nullen i 436 minutter på rad foran den sjette serierunden, teller vi 526 søndag klokka 17? 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no