04.08.2022
author Eidsvold Turn På Nett

Midtstopper klar for Turn-spill!

Markus Grevsnes Rekdal fortsetter i PostNord-ligaen avdeling 2, men bytter ut Levanger med Eidsvold Turn denne høsten. Stopperen har allerede rukket å bosette seg i bygda!
 
Grevsnes Rekdal spilte første del av sesongen for Levanger og var blant annet med på Myhrer da Turn slo trønderne 2-1 i vår, men har ønsket seg nærmere Østlandet og kikket på muligheter i Oslo-området. Etter å ha gjort et godt inntrykk på Turn-treningene etter ferien og vist et sterkt ønske om å komme til Myhrer, ble Markus Grevsnes Rekdal enig med Levanger om en terminering av kontrakten. Denne uka signerte han en avtale med Turn ut 2022-sesongen.
 
Og ja, for de som lurer er 25-åringen nevø av Rosenborg-trener Kjetil Rekdal og spilte blant annet 120 minutter da Levanger holdt RBK til ekstraomganger i cupen tidligere i sommer. Stopperen har en fortid i Østfold-klubber som Fredrikstad, Moss og Kråkerøy, men flyttet til Tyskland da broren Thomas (nå i Odd) ble proff i Mainz og spilte der for SV Gonsenheim og Göppinger SV før den ble Levanger. 
 
Turn har den siste tida jobbet for å forsterke det bakre leddet som har vært skade- og karanteneutsatt i hele år samt at Runar Heggestad har signalisert at han må prioritere sivil jobb i høst. Det ble også godt illustrert på Gjøvik i helga der Turns bakre firer besto av fire spillere som normalt sett er å finne på midtbanen og på kantene. Med Rekdal inn samt André Trandum Nordlie, Christopher Notoane, Markus Furseth og Erik Ruud på vei tilbake øker konkurransen om plassene i ukene som kommer. 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no