24.11.2021
author Eidsvold Turn På Nett

10 trenere gjennomførte kurs!

Eidsvold Turn avviklet nylig NFF Grasrottrener del 2-kurs på Myhrer der 10 trenere fra barne- og ungdomsfotballen deltok under ledelse av klubbens egne veiledere!
 
Under ledelse av Odd Cato Rynning og Terje Røsrud ble NFF Grasrottrener del 2 gjennomført på Myhrer med 10 meget engasjerte og dyktige trenere fra barne- og ungdomsfotballen. Det ble gjennomført praksisøkter der gutter/jenter 8 år samt gutter/jenter 10 år stilte villig opp for å bli trent og veiledet. Eidsvold Turn er meget fornøyd med den videre kursingen og økte kompetansen i yngres avdeling at enda flere foresatte har et ønske om å bidra fremover!  
 
Les mer om NFF Grasrottrener her
 
Målgruppen er alle som har et trenerverv i barnefotballen. Det er ønskelig at de skal ha kurset som bakgrunn for å tilrettelegge for og å gjennomføre god fotballaktivitet. Etter gjennomgått kurs skal deltakeren beherske å sette i gang og lede fornuftig og godt tilrettelagt fotballaktivitet som skaper mestring og dermed trivsel for alle – både på trening og i kamp, med laget, på årstrinnet og mellom årstrinn i klubben, heter det i NFFs plan. 
 
 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no