04.07.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Generalprøve i Sandejord!

Turn-troppen setter seg søndag formiddag på bussen sørover for å spille generalprøven før seriestart! Motstander er ambisiøse Arendal Fotball på Store Bergans anlegg i Sandefjord.
 
Etter en svært uvanlig sesongoppkjøring er det denne helga klart for generalprøve foran neste helg seriestart mot Kvik Halden på Myhrer. Da det kun er lagene i de tre øverste divisjonene som får lov til å spille fotball i Norge for tiden, og de to øverste divisjonene er igang med serien ble det utfordrende å skaffe en lokal motstander. Turn endte da opp med kamp mot Arendal Fotball, og lagene ble enige om å møtes cirka på halvveien.
 
Søndagens kamp spilles derfor på Store Bergans anlegg, Virik idrettspark, i Sandefjord med avspark klokka 15.00. Turn brukte alle tilgjengelige spillere i 2-0-tapet mot Strømmen fredag for en uke siden, og kommer til å bruke store deler av troppen også nå. Å fordele spilletid for å ha tilstrekkelig kontroll på belastningen er høyt prioritert etter kun tre uker med kontakttrening siden midten av mars. De aller fleste spillene er skadefrie og med til Sandefjord.
 
Turn har møtt relativt ferske Arendal Fotball kun én gang tidligere. Det var i den kjedelige 2015-sesongen som endte med nedrykk etter 1-1 i nettopp Arendal i siste serierunde der seier ville sikret ny kontrakt. Det omvendte møtet på Myhrer endte 5-0 til Turn. Arendal trenes av velkjente Steinar Pedersen og har med ny stadion og solid budsjett klare ambisjoner om å vinne sin 2. divisjonsavdeling denne høsten.  
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no