15.05.2019
author Eidsvold Turn På Nett

Billettinfo Turn - Vålerenga

Billettsalget til cupkampen mot Vålerenga på Myhrer onsdag 22. mai klokka 19 er åpnet! Eidsvold Turn oppfordrer alle til å kjøpe billett på forhånd da det forventes mye folk og trøkk i billettlukene!
 
Det fins flere måter å sikre seg billett på til fotballfesten på Myhrer, men det aller enkleste og det som anbefales fra Eidsvold Turn Fotball er forhåndskjøp på nett. Det gjør man på denne linken, velg hvor på stadion du ønsker billett (sitteplass, ståplass hjemme, stårplass bortesupportere) og antall billetter. Du trenger ikke opprette profil eller logge inn om du velger "kjøp billetter uten å opprette en konto". Betaling skjer gjennom vipps. Enkelt! Etter du har betalt sendes du tilbake til woow-siden der du velger om du ønsker å printe billettene eller beholde dem elektronisk på telefonen for scanning ved inngangen.
 
Myhrer-gjengangere kan laste ned Turns egen app ved å søke på Eidsvold Turn i app store og kjøpe billetter til alle hjemmekamper på den måten. Billettprisene mot Vålerenga er 150 kroner for voksen, 80 for barn 0-15 år og 80 for honnør/student. Sesongkort gjelder ikke på NM-kamper. Den ene langsiden er satt av til Vålerenga-supporterne som også vil benytte seg av egen inngang med egne fasiliteter som toaletter, kiosker og ikke minst nok vafler! Det vil også være mulig å kjøpe billetter i administrasjonen på Myhrer i dagene foran cupkampen samt i døra på kampdag med vipps eller kontanter.
 
Ønsker du presseakkreditering til Eidsvold Turn - Vålerenga send en mail med info til wegardbakkehaug@hotmail.com   
 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no