08.10.2021
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Hødd - Turn

For første gang siden 1974 - det beste året i Eidsvold Turns historie - tar eidsvollingene turen til Høddvoll. Lørdag morgen starter den lange turen mot vest fra Myhrer!
 
Turn forsøkte å flytte kampen mot Hødd til søndag slik at man kunne fly tur-retur på samme dag, men da dette ikke lot seg gjøre ble buss fra Myhrer utfallet og kampen skjøvet til klokka 16. Det betyr avreise tidlig lørdag morgen for gjengen som skal til Ulsteinvik for å representere Turn på Høddvoll for første gang siden 1974. I året der Turn spilte kvalifisering om opprykk til Eliteserien endte Hødd som nummer fire på nivå to.
 
Den tradisjonsrike klubben fra Ulsteinvik er inne i sin fjerde sesong på nivå tre etter nedrykket i 2016. Kun fire år tidligere sjokkerte Hødd da de vant cupfinalen og tok seg ut i Europa. Tidligere Turn-assistent Mikkel Bjørnstad er i Hødd-teamet som mister hovedtrener Kevin Knappen til Bryne etter sesongen. Hødd vant 4-0 på Myhrer i sommer, har levert en sterk sesong og kjemper om opprykk seks runder før slutt.
 
Etter den sterke snuoperasjonen mot Vålerenga 2, ligger Turn på sjetteplass. På de sju siste kampene har det kun blitt ett tap - mot Kongsvinger på Gjemselund. Nykommer William Bjeglerud var ikke med mandag da han var opptatt med landslagssamling, men unggutten er med bussen lørdag. Det er derimot ikke Magnus Kristengård, Runar Heggestad og Jesper Kornbakk som nå er på vei tilbake etter smellen i hodet mot Senja. 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no