Før kampen: Vålerenga 2 - Turn  Før kampen: Vålerenga 2 - Turn
Publisert: 28.02.2020
Eidsvold Turn er tilbake på norsk jord og trekker innendørs lørdag for å møte Vålerengas gode unggutter i Vallhall. 14 mann er med i troppen som reiser til Oslo!
 
Eidsvold Turn tar med 14 spillere til lørdagens treningskamp i Oslo med avspark klokka 12.30. Grunnen til at ikke alle er med, er at hele troppen skal få rikelig med matchtrening lørdag og flere derfor stiller til rekruttkampen mot Eidsvold IF på Myhrer senere på dagen. I tillegg er Hågen Einang, Robin Hofer Dahl, Lars Jørgen Mork, André Trandum Nordlie og Robin Loe Nielsen er ute med skader eller sykdom.
 
Treningakampen blir Turns fjerde denne vinteren. Etter 2-2 mot Ull/Kisa ble det et skuffende 1-4-tap mot Gjelleråsen fulgt av 1-1 mot Navbakor fra Usbekistan i Tyrkia. Turn har møtt VIFs unggutter til treningskamp i Vallhall en rekke ganger opp gjennom årene, men sist i 2015 da Turn vant 3-1. Året før møttes lagene sist i seriespill før det i 2020 er klart for nye seriekamper mellom VIF 2 og Turn.
 
Turn møter trolig et rent juniorlag fra Vålerenga lørdag da A-troppen for tiden har fri fra fellestreningene. Unggutta utgjorde kjernen i laget som i fjor tok steget opp fra 3. divisjon på suverent vis - som Turn. I vinter har laget slått LSK junior 3-1, spilt 0-0 mot Moss' A-lag, slått Brøndby 5-3, tapt 2-0 mot Lyngby, slått RBK 2-0 i den nasjonale serien og tapt 3-1 mot Oppsal. Kampern mot Turn innleder en såkalt superlørdag i Vallhall der også VIFs G16- og G13-lag skal i aksjon.
 
 
 
Google Translate
select