Før kampen: Turn - Spjelkavik  Før kampen: Turn - Spjelkavik
Publisert: 09.08.2019
Ferien er over! Lørdag klokka 14 er Eidsvold Turn-gutta tilbake på jobb når del to av sesongen åpner med hjemmekamp mot et solid Spjelkavik-lag hjemme på Myhrer. 
 
Det vil si; Turn-spillerne har vært tilbake på treningsfeltet de siste to ukene der de har ladet opp til andre del av 2019-sesongen, men lørdag er det skikkelig alvor igjen med hjemmekamp mot Spjelkavik. Det er en svært revansjesugen gjeng som ønsker å vise at nederlaget mot Herd før sommerpausen kun var et arbeidsuhell som kommer på banen for Turn lørdag. Avspark på Myhrer er allerede klokka 14.
 
Spjelkavik holdt på å bli det første laget som slo Turn denne sesongen da de lenge ledet 1-0 i vårmøtet i Ålesund i mai. Sondre Rustad Rudi sikret derimot ett poeng for Turn da han dukket opp foran mål like før slutt. Frode Fagermos gutter rundet av våren med å slå Kråkerøy 2-0 og ligger i øyeblikket på femteplass. Laget har mistet noen spillere i sommer, men stiller med en sterk ellever på Myhrer lørdag.
 
I Turn-troppen har det skjedd en del den siste tida. Joakim Madsen, Nicklas Brenna Karlsen og Henrik Navarsete har alle signert denne uka, men sistnevnte er neppe aktuell for kamp før tidligst neste helg. Flere av spillerne som har vært ute med skader en periode er fortsatt ute, men en som er tilbake er keeper Peter Rusina i tillegg til at Oliver Stenseth og Benedict Notoane er med for fullt etter å ha slitt med smerter mot Herd. 
 
 
 
Google Translate
select