Før kampen: Turn - Lørenskog  Før kampen: Turn - Lørenskog
Publisert: 14.06.2019
Ta en liten titt på tabellen i 3. divisjon avdeling 1 så skjønner du hvorfor oppgjøret mellom Eidsvold Turn og Lørenskog på Myhrer er noe du bør få med deg lørdag!
 
Eidsvold Turn og Lørenskog kjempet lenge om opprykk i ryggen på Kvik Halden forrige sesong. Lagene møttes også i nest siste serierunde på Myhrer der Turn vant 4-1 og ristet av seg konkurrenten, men Kvik ble for sterke og tok steget opp i 2. divisjon. Også denne sesongen ser Turn og Lørenskog ut til å bli konkurrenter på toppen av tabellen. Etter ni runder leder Turn tre poeng fra andreplasserte Lørenskog.
 
Turn har avgitt to poeng denne sesongen i bortekampen mot Spjelkavik. Lørenskog tapte tidlig borte mot et godt Sarpsborg 2, men har ellers kun én kamp uten seier - 2-2-oppgjøret mot Spjelkavik forrige helg. 2-2 så det ut til å ende også i Turns kamp mot Stabæk 2 på Nadderud, men på overtid dukket Stian Teksum opp og sørget for at Turn har tre poeng ned til Lørenskog foran lørdagens lokalderby.
 
Det har vært en del smårusk i Turn-troppen de siste uke, men kaptein Jon Erik Økland var tilbake og spilte 90 minutter sist. Situasjonen beskrives som bedre enn på lenge foran møtet med Lørenskog, men Eirik W. Trøen er fortsatt ute sammen med Lars Jørgen Mork og Robin Hofer Dahl. Det derimot svært gledelig at Erik Ruud endelig er tilbake i full trening etter å ha vært ute i over ett år!
 
 
 
Google Translate
select