Før kampen: Turn - Kråkerøy IL  Før kampen: Turn - Kråkerøy IL
Publisert: 23.08.2019
Eidsvollhallen kunstgress blir åsted for lørdagens viktige 3. divisjonskamp der Kråkerøy er gjester. Turn har flere spillere tilbake fra skade og jakter tre poeng!
 
Som de fleste forhåpentligvis har fått med seg flyttes kampen mot Kråkerøy fra Myhrer til Eidsvollhallen kunstgress grunnet utbedringer på undervarmen. Avspark lørdag er klokka 15. Der vil Turn-supporterne få se et hjemmelag som satser alt på å sikre tre poeng etter 1-1-duellen mot Nordstrand sist der flere viktige avgjørelser ikke gikk Turns vei, men der heller ikke prestasjonen var god nok.
 
Hjemme har Turn viste meget solide takter hele veien - både på Myhrer og ved Eidsvollhallen. Også til dette oppgjøret er noen spillere ute med skade, men samtidig er flere viktige brikker også tilbake. Kaptein Jon Erik Økland er tilbake i full trening og tar trolig plass på midten igjen mot Kråkerøy. En annen som er tilbake og trolig er med i troppen lørdag etter å ha vært ute i flere måneder er spissen Robin Hofer Dahl.
 
Kråkerøy og Turn har tradisjonelt sett møttes sjeldent, men spiller nå i samme avdeling for andre år på rad. I fjor vant Turn 3-2 i Fredrikstad etter en scoring på overtid mens det endte 1-1 på Myhrer. I vår ble det 1-0-seier etter et tidlig straffespark i Østfold. Kråkerøy er for tida en del av en stor gruppe lag der lite skiller fra midten og ned mot nedre del av tabellen, men laget har vist i enkeltkamper av de kan matche de fleste og har blant annet flere sterke offensive kort man må se opp for. 
 l
 
Stian Teksum scoret hjemme mot Kråkerøy i fjor, men spiller ikke lørdagens kamp mot samme motstander 
 
Google Translate
select