Før kampen: Turn - Gjelleråsen  Før kampen: Turn - Gjelleråsen
Publisert: 31.01.2020
Lørdag er det klart for årets første treningskamp over 90 minutter og ikke minst årets første Myhrer-kamp når Eidsvold Turn får besøk av Gjelleråsens 3. divisjonsmannskap! 
 
Turn åpnet kampsesongen for vinteren for to uker siden borte mot Ull/Kisa, men det var en duell med treningspreg gjennomført over 3x25 minutter. Lørdag er det velkjente 2x45 som gjelder når Gjelleråsen kommer til Myhrer. Det betyr også årets første treningskamp på hjemmebane, den neste er først om seks uker, og den siste før avreise til vinterens treningsleir i Tyrkia om to uker.
 
De siste møtene mellom Turn og Gjelleråsen fant sted i 2018 der Turn vant greit 3-0 hjemme mens returen på Li endte 3-3 etter en Gjelleråsen-scoring i kampens siste minutt. En cupkamp samme sted i 2011 endte med 2-1-seier til eidsvollingene. Ørjan Heibergs Gjelleråsen har etablert seg som et godt 3. divisjonslag, og nittedølene åpnet vinteren med et 3-2-tap mot Ullern i Oslo sist helg.  
 
Status i Turn-troppen foran helgas treningskamp er at André Trandum Nordlie og Lars Jørgen Mork fortsatt er ute med skader. Jesper Kornbakk og Markus Sørensen er for tiden også satt på sidelinja og spiller ikke. Peter Rusina er tilbake i feltet, men kan bli hvilt lørdag. Planen er at resten av troppen skal på banen, og det vil bli en rekke bytter. Alt tyder også på at Ulrich Østigård Ness får sin debut i Turn-trøya! 
 
 
 
Google Translate
select