Før kampen: Turn - Fløya  Før kampen: Turn - Fløya
Publisert: 25.07.2020
Turn står med tre poeng etter to kamper i comebacket i 2. divisjon før Fløya kommer på besøk til Myhrer søndag! I den kampen har Turn-gutta et cuptap å revansjere.
 
Turn og Fløya har møttes kun én gang tidligere til obligatorisk kamp - cupmøtet ved Eidsvollhallen i 2. kvalifiseringsrunde i 2017. NFF fikk ikke kabalen til å gå opp og valgte å sende Tromsø-laget til Eidsvoll. Turn tok ledelsen etter både 73 og 86 minutter, men Fløya utlignet. Også i ekstraomgangene scoret Turn først før et entusiastisk Fløya-lag snudde og vant til slutt med bandysifrene 5-4.
 
Sju av spillerne som var på banen for Turn i april 2017, er fortsatt å finne i troppen. Det samme kan man ikke si om Fløya som har kun Yngvar Johansen fra 2017-kampen med i årets stall. Grønntrøyene leverte et strålende 2019 der både A- og rekruttlaget rykket opp, men siden ble klubben preget av uro med trenerskifte samtidig som flere sentrale spillere takket for seg.
 
Det er et ungt og spennende Fløya-lag der en rekke av spillerne har en fortid i TILs ungdomsavdeling som utgjør stammen i klubbens første sesong på dette nivået. Fløya var nær ved å ta poeng fra VIF 2 i Oslo i serieåpningen før det ble 0-6 mot Skeid sist helg. I Turn-troppen er det enkelte usikkerhetsmomenter foran søndagens hjemmekamp, men Runar Heggestad er friskmeldt etter hodesmellen og Magnus Kristengård og Markus Furseth er tilbake fra karantene. 
 
 
 
Google Translate
select