Før kampen: Turn - Årvoll  Før kampen: Turn - Årvoll
Publisert: 27.09.2019
Etter to søndagskamper i Molde og en mandagsvisitt på Eidsvollhallen er Turn lørdag tilbake på Myhrer! Laget har trent på banen hele uka og tar imot nå imot Årvoll.
 
Turn har skaffet seg en fin posisjon med sju poengs ledelse foran de fem siste seriekampene, men det er fortsatt mye jobb som må gjøres. Sesongen avsluttes med to tøffe bortekamper samt møter mot lag som må ha poeng for å berge plassen. Etter to seirer i Molde og 4-0 over Stabæk 2 i den siste kampen ved Eidsvollhallen er Turn lørdag tilbake på Myhrer der avspark er klokka 15.  
 
Den siste tida har Turn fått flere spillere tilbake fra skade som gir stor konkurranse om de 11 plassene på laget. Flere viste også i 4. divisjonkampen mot Sørumsand mandag at de ønsker å starte mot Årvoll. Eirik W. Trøen, Stian Teksum, André Trandum Nordlie og Lars Jørgen Mork, Markus Sørensen og Joakim Madsen er fortsatt ute, men resten av troppen er klare for kamp. 
 
Årvoll rykket opp fra 4. divisjon forrige sesong, og selv om laget henger godt med i de fleste kamper, ligger laget sist med 11 poeng. 2-1-seieren hjemme mot Træff i slutten av august ga håp, men på fire siste kampene har kun gitt ett poeng. I vårkampen på Årvollbanen like ved Bjerke travbane viste Årvoll at de kan lage trøbbel for alle i en kamp der Turn til slutt vant 1-0. 
 
Lagene møttes også i 2. divisjon i 1997 og 1999 der Årvoll hevdet seg på øvre halvdel. Laget har de siste årene vært kjent for å ha en rekke TV-profiler i troppen som blant annet Simen Stamsø Møller, Carl Erik Torp og Endre Olav Osnes, men disse har trappet ned. Lars Tjærnås er fortsatt Årvoll-fan, men denne sesongen heter nøkkelspillerne Jens Andersen, Kamal Saaliti, Jens Rognved og Tom Sadeh.
 
 
 
Google Translate
select