Før kampen: Turn - Aalesund 2  Før kampen: Turn - Aalesund 2
Publisert: 11.10.2019
Nå kan alt avgjøres! Eidsvold Turn har sett seg i en posisjon hvor laget nå er tre poeng unna opprykk, og gutta håper de kommer mot Aalesund 2 på Myhrer lørdag!
 
Etter seieren i Sarpsborg mandag er det klart at Eidsvold Turn nå er tre poeng unna opprykk til 2. divisjon når tre serierunder gjenstår. Laget har satt seg i en fin posisjon med en sterk sesong, men ingen er i mål ennå. Jobben må gjøres, og første sjanse til å sikre tre poeng kommer mot Aalesund 2 på Myhrer. Turn-gutta håper på solid støtte fra lagets trofaste fans pluss kanskje noen ekstra Turn-venner lørdag! 
 
Eidsvold Turn har vært råsterke på hjemmebane denne sesongen, men får tøff motstand fra et av avdelingens store formlag lørdag. Aalesund 2 har med råsterke 6-2-1 på de siste ni kampene i praksis sikret plassen i 3. divisjon også i 2020. AaFK har stilt med et relativt jevnt mannskap der mange gode unggutter har vært stammen hele sesongen. Turn lå under 2-1 til pause i det motsatte oppgjøret, men snudde og vant 5-2.
 
Det er hard kamp om flere av plassene på Turn-laget for tiden, men også noe smårusk hos enkelte. Theodor Kramarics, Magnus Kristengård og Nicklas Brenna Karlsen var alle ute mandag. Markus Sørensen var tilbake fra skade i rekruttkampen tirsdag, og to andre som nærmer seg comeback er Stian Teksum og Joakim Madsen. Begge har vært ute med kneskader en lengre periode.
 
Eidsvold Turn - Aalesund 2, Myhrer lørdag 14.00!  
 
 
 
Google Translate
select