Før kampen: Træff - Turn  Før kampen: Træff - Turn
Publisert: 21.09.2019
Seks serierunder gjenstår i 3. divisjon der Eidsvold Turn nå skal ut på sesongens siste langtur. Laget setter seg søndag på flyet til Molde for å møte Træff på Reknesbanen.
 
Tre bortekamper og tre hjemmekamper gjenstår for Eidsvold Turn i 3. divisjonsinnspurten. Resten av 2019 innledes søndag med flytur med Molde for å møte Træff. Mange husker kanskje vårkampen på Myhrer der Turn hadde ballen mye, men slet med å bryte ned et solid og fysisk sterkt Træff-lag. Matchen endte til slutt 1-0 etter et dødballmål signert midtstopper Runar Heggestad. 
 
I studentbyen Molde har Træff i sommer både mistet og fått inn nye spillere. Laget spilte 2-2 mot Spjelkavik forrige hjemmekamp før de røk 1-0 borte mot Kråkerøy i Østfold forrige helg i en kamp der Åsane-legenden Jahn-Ove Wiik gjorde comeback på stopperplass. Toppscorer Bjørnar Eltervåg sto over der, men er tilbake nå. Træff trenes forøvrig av tidligere Ull/Kisa-spiller Magnus Oltedal.
 
Turn kommer fra det som trolig var årsbeste i 45 minutter mot Stabæk 2. Bæringene kom til Eidsvoll med et sterkt mannskap, men lå under 4-0 til pause. Det har blitt jobbet hardt og tålmodig med å få flere skadde spillere tilbake i høst, og søndag er Herman Henriksen tilbake i troppen. Også Erik Ruud og Markus Sørensen nærmer seg og kan være aktuelle for å prøve seg i 4. divisjon neste uke. 
 
 
 
 
Google Translate
select