Før kampen: Stabæk 2 - Turn  Før kampen: Stabæk 2 - Turn
Publisert: 08.06.2019
For to år siden kjempet Stabæk 2 og Eidsvold Turn, sammen med Lyn, om opprykk til 2. divisjon. Søndag møtes de to igjen på Nadderud til en viktig kamp for begge lag.
 
Mange husker kanskje den tette og jevne opprykksduellen for to år siden? Turn vartet opp med 14 kamper på rad uten nederlag etter en treg start og meldte seg på i teten utover høsten. En av de 14 kampene var en råsterk 1-0-seier mot et meget godt Stabæk 2 på Nadderud. I nest siste serierunde sto det 1-1 mellom de to på Eidsvoll, Turn måtte vinne, kastet alle mann i angrep og røk 1-2 på slutten mot laget som endte opp med å rykke opp.
 
Søndag møtes Turn og Stabæk-rekruttene på ny. Turn topper tabellen ett poeng foran Lørenskog og trenger poeng for å holde romeriksnaboen bak. Det er fortsatt enkelte fravær i troppen der Lars Jørgen Mork og Robin Hofer Dahl er ute i tillegg til Eirik W. Trøen og Erik Ruud. Kaptein Jon Erik Økland var ute mot Sarpsborg 2 sist, men håper å rekke søndagens kamp på Nadderud kunstgress.
 
Stabæk, som denne uka mistet hovedtrener Henning Berg, har en ung og noe tynnere A-tropp denne sesongen - noe som også betyr lavere forventninger til rekruttene i 3. divisjon. Laget stilte ungt da de røk 2-4 hjemme mot Molde 2 mandag, men nå er A-spillerne tilbake fra ferie og det er uklart hvem som er med mot Turn søndag. Avspark på kunstgresset rett ved siden av eliteseriearenaen er klokka 15. 
 
 
 
Google Translate
select