Før kampen: Nordstrand - Turn  Før kampen: Nordstrand - Turn
Publisert: 16.08.2019
Mens mer eller mindre hele resten av Eidsvold Turn Fotball er opptatt med cup på Myhrer tar A-laget lørdag turen til Oslo der Nordstrand venter banen som omtales som Niffen!
 
15 serierunder er unnagjort, og høstinnspurten har begynt! Turn åpnet høsten godt med 4-0-seier over Spjelkavik tross flere tunge fravær og viste med det god bredde i en tropp som også har fått påfyll denne uka. Det trengs også mot et Nordstrand-lag som er et av mange gode hjemmelag i avdelingen. Kun mot Lørenskog har laget gått av Niffen, som banen kalles, uten poeng. 4-2-1 er fasiten på hjemmebane.
 
Det må sies å være meget pent levert av den tidligere landslagsspilleren Thomas Holms nyopprykkede mannskap. Nordstrand åpnet også høsten solid da de kom tilbake fra 0-2 og tok poeng mot et godt besatt Sarpsborg 2 i Østfold. Det også uten den suspenderte toppscoreren Markus Woldsund som er tilbake lørdag, men denne gang er det Tage Bjørdal Haukeberg som må hvile med fire gule kort. 
 
Turn har noen av spillerne som var ute mot Spjelkavik sist tilbake i troppen til møtet med Nordstrand. Med der er også nykommer Herman Henriksen som signerte torsdag og ble spilleklar fredag. Flere av spillerne som har vært ute med skader en periode nærmer seg også kamp, men dette oppgjøret kommer litt for tidlig for Robin Hofer Dahl som er tilbake i trening og muligens kan bidra mot Kråkerøy neste helg. Eidsvollinger i Oslo oppfordres å ta turen til Niffen med avspark klokka 16!
 
 
Ingolfur Örn Kristjansson var het hjemme mot Nordstrand - slår han til igjen lørdag? 
 
Google Translate
select