Før kampen: Molde 2 - Turn  Før kampen: Molde 2 - Turn
Publisert: 07.09.2019
Åtte serierunder gjenstår i 3. divisjon, og Eidsvold Turn-gutta innleder høstinnspurten med en tøff bortekamp mot Molde 2 på Aker stadion søndag kveld!
 
Forrige helg var det lov å nyte en viktig 3-1-seier i lokalderbyet mot Lørenskog på Rolvsrud, men fokus ble raskt flyttet mot neste jobb og neste kamp på Myhrer. Den spilles borte mot Molde 2 på Aker stadion søndag klokka 17.30. Turn-gjengen reiser vestover på kampdag og returnerer til Gardermoen etter kampslutt samme kveld. Turns tre siste bortekamper mot Molde-rekruttene har endt med seier 3-0, uavgjort 2-2 og tap 2-1.
 
Også denne uka har det vært litt smårusk i troppen, men ingenting alvorlig og det er en sterk tropp som reiser til Molde. Herman Henriksen kom inn og bidro med to assist på Rolvsrud, men sliter fortsatt med en vond ankel. Robin Hofer Dahl var tilbake fra start sist og er i stadig fremgang etter sitt skadeopphold. Vårkampen på Myhrer endte forøvrig hele 6-0 til Turn etter en meget solid forestilling.
 
Moldes A-lag har spillefri denne helgen grunnet landslagsopphold, men dette påvirker trolig i liten grad MFK-laget søndag da de stort sett stiller et ungt lag med få innslag fra Eliteserien. Molde 2 ligger på femteplass på tabellen og har vært varierende i 2019. De to siste rundene har gitt knepne tap hjemme mot Lørenskog og sist mot Kråkerøy i Østfold.
 
 
 
Google Translate
select