En stor takk til alle frivillige!  En stor takk til alle frivillige!
Publisert: 20.08.2019
Eidsvold Turn Cup har med tiden vokst seg til et meget stort arrangement som krever enorm planlegging og dugnadsinnsats. Turn ønsker å takke alle som bidro til nok en cupfest på Myhrer!
 
Det krever mye god planlegging, veldig mange frivillige og stor dugnadsinnsats for å arrangere en turnering på Eidsvold Turn Cups størrelse. Alle besøkende forventer et velfungerende arrangement, og det skal de få! I år deltok over 200 lag på Myhrer fordelt på to dager. Arbeidet med å planlegge denne helga starter allerede nesten ett år i forveien drevet av en driftig cupkomité med mange gode hjelpere.
 
Under Eidsvold Turn Cup forrige helg deltok rundt 260 spillere, foresatte og andre Eidsvold Turn-venner på dugnad for å gi barna en strålende helg på Myhrer fordelt på 100 mennesker lørdag og 160 søndag. Samtlige lag i klubben helt nede fra G/J 6-7 år og opp til A-laget på dame- og herresiden var representert og løste alle tenkelige, og utenkelige, oppgaver. Å delta på dugnad er sosialt og moro! 
 
Eidsvold Turn Fotball ønsker å takke alle som har bidratt både i forberedelse og gjennomføring, uten dere hadde ikke denne cupen vært mulig. Tusen takk! Under ser dere bilder av noen av de mange frivillige - mange flere finnes på Eidsvold Turn Fotballs Facebook-side!
 
  
 
 
 
 
  
Google Translate
select