De yngste avsluttet sesongen!   De yngste avsluttet sesongen!
Publisert: 25.09.2019
6-åringene avsluttet sesongen med turnering på Myhrer for to uker siden, og nå er også Eidsvold Turns 7-åringer og Lek med ball-gruppa ferdige med 2019-sesongen!
 
Det er ikke bare oppover i divisjonssystemet hos de eldre 2019-sesongen går mot slutten. Eidsvold Turns 6-åringer markerte at fotballåret 2019 er over med en stor turnering på Myhrer for to uker siden. Laget har også deltatt på cuper i Haga og Hurdal før de tok en pause fra organisert fotball etter en avslutning med foreldrene mandag 23. september. 7-åringene rundet av sesongen med den siste turneringen for året på Løvenstad lørdag. I tillegg til Eidsvold Turn Cup på Myhrer har laget også deltatt på cup i Nittedal, hos FUVO og Eidsvold IF.
 
Kun den tradisjonsrike kampen mot foreldrene gjenstår før fotballferien står for tur! Lek med ball-gjengen, de aller yngste Turn-spillerme, har vært samlet på Myhrer fem mandager i høst for å ha det moro med fotballen. Aktiviteten har vært lekbetont med ball. Etter den siste treningen ble treneren Lars Emil Stormo slått 3-1 i en intern duell før alle fikk premier og is.
 
 
 
 
 

 
Google Translate
select