Avgjorde med fire mål på ni min!  Avgjorde med fire mål på ni min!
Publisert: 15.06.2019
51.51 viste matchuret da Oliver Stenseth sendte Turn i ledelsen i toppkampen mot Lørenskog. 60.23 var tida da Ingolfur Örn Kristjansson smalt inn nummer fire!
 
En fantastisk periode med fire mål på cirka åtte og et halvt minutt like etter pause ble avgjørende da Turn tok en viktig og deilig seier i toppkampen mot Lørenskog! Det betyr seks poengs luke på toppen av tabellen og at rekka på kamper uten tap hjemme på Myhrer forlenges. Men det var ikke bare blide fjes på å se på Myhrer i pausen etter en første omgang uten målsjanser, men der Lørenskog stressa Turn som aldri fikk i gang spillet slik de ønsker.
 
Og allerede etter ni minutters spill ble André Trandum Nordlie liggende med store smerter i kneet etter en vridning. Han måtte bæres av banen med det som fryktes å være en alvorlig skade. Like før pause satte Stian Teksum fart framover i banen, ble tatt og tok seg til låret. Også han måtte byttes ut og mister trolig de kommende kampene. Tunge fravær og store endringer var utgangspunktet foran andre omgang på Myhrer.
 
Og da eksploderte kampen! Først la Johan Kolbjørnsrud inn til Oliver Stenseth som smalt inn ledermålet med venstrebenet fra 18 meter. Et drøyt minutt senere prikket Jesper Kornbakk hodet til Sondre Rustad Rudi som nikket inn 2-0! 3-0 kom etter at venstreback Kolbjørnsrud la inn til høyreback Markus Furseth som plasserte ballen nede i hjørnet fra 12 meter!
 
Og den fantastiske perioden ble avsluttet med at Kolbjørnsrud på ny la inn, denne gang til Ingolfur Örn Kristjansson som lurte ballen forbi keeper fra skrått hold. Sang, sol og fantastisk stemning på tribunene på Myhrer! Lørenskog kom seg aldri etter sjokkperioden og Turn kontrollerte kampen inn. De to skadene ble en nedtur på en ellers herlig dag for et Turn-lag som lørdag reiser til Fredrikstad for å møte Kråkerøy.
 
 
  

Eidsvold Turn - Lørenskog  4-0 (0-0)
Myhrer stadion
 
1-0 52 min.: Oliver Stenseth (Johan Kolbjørnsrud)
2-0 54 min.: Sondre Rustad Rudi (Jesper Kornbakk)
3-0 56 min.: Markus Furseth (Johan Kolbjørnsrud)
4-0 61 min.: Ingolfur Örn Kristjansson (Johan Kolbjørnsrud) 
 
 
Gult kort: Kristoffer Trandum Nordlie, Stian Teksum, Eidsvold Turn. Erlend Berg Farstad, Amir Daush, Noah Skåttun, Lørenskog
Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad FK
Tilskuere: 302 
 
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Markus Furseth (Edvard Vestby i 19 min.)
André Trandum Nordlie (Benedict Notoane i 79 min.)
Runar Heggestad
Johan Kolbjørnsrud
Oliver Stenseth (Markus Sørensen i 8 min.)
Jon Erik Økland
Kristoffer Trandum Nordlie
Jesper Kornbakk (Simon Stenseth i 8 min.)
Ingolfur Örn Kristjansson 
Stian Teksum (Sondre Rustad Rudi i 50 min.)
Google Translate
select