20.08.2019
author Eidsvold Turn På Nett

En stor takk til alle frivillige!

Eidsvold Turn Cup har med tiden vokst seg til et meget stort arrangement som krever enorm planlegging og dugnadsinnsats. Turn ønsker å takke alle som bidro til nok en cupfest på Myhrer!
 
Det krever mye god planlegging, veldig mange frivillige og stor dugnadsinnsats for å arrangere en turnering på Eidsvold Turn Cups størrelse. Alle besøkende forventer et velfungerende arrangement, og det skal de få! I år deltok over 200 lag på Myhrer fordelt på to dager. Arbeidet med å planlegge denne helga starter allerede nesten ett år i forveien drevet av en driftig cupkomité med mange gode hjelpere.
 
Under Eidsvold Turn Cup forrige helg deltok rundt 260 spillere, foresatte og andre Eidsvold Turn-venner på dugnad for å gi barna en strålende helg på Myhrer fordelt på 100 mennesker lørdag og 160 søndag. Samtlige lag i klubben helt nede fra G/J 6-7 år og opp til A-laget på dame- og herresiden var representert og løste alle tenkelige, og utenkelige, oppgaver. Å delta på dugnad er sosialt og moro! 
 
Eidsvold Turn Fotball ønsker å takke alle som har bidratt både i forberedelse og gjennomføring, uten dere hadde ikke denne cupen vært mulig. Tusen takk! Under ser dere bilder av noen av de mange frivillige - mange flere finnes på Eidsvold Turn Fotballs Facebook-side!
 
  
 
 
 
 
  


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no