07.07.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Praktisk info til publikum på Myhrer!

Har du en plan om å være blant de 200 som får se Eidsvold Turns hjemmekamper i tiden som kommer? Her får du alt du trenger å vite om billetter på Myhrer i 2020!
 
I opprykksåret 2019 hadde Eidsvold Turn 204 tilskuere i snitt på hjemmekampene. I annerledesåret 2020, og sesongen hvor Turn spiller på høyeste nivå siden 1976 med en rekke attraktive motstandere, er det dessverre kun tillatt med 200 mennesker på tribunene. Det har vært bra trøkk og mange henvendelser rundt billetter den siste tiden. Det er lite livefotball å se og vanskelig å komme seg inn i Eliteserien og Obos-ligaen. Da øker interessen for å komme til Myhrer - det eneste stedet du kan se 2. divisjonsfotball mellom Oslo og Trondheim i 2020. Her følger du alt du trenger å vite om tilgang til Turns kamper på Myhrer fremover:
 
Eidsvold Turn har motttatt en lang liste med retningslinjer fra NFF som må følges. Det er kun tillatt med inntill 200 tilskuere og da ingen bortesupportere. Plassene skal fordeles mellom æresmedlemmer, veteraner, sponsorer, samarbeidspartnere, spillere, ledere, styret, familie, supportere, Turn-venner osv. Det er en stor kabal, men vi gjør vårt beste for at du skal få en god opplevelse på Myhrer også i sommer og høst!
 
Det aller letteste er å kjøpe sesongkort for 2020-sesongen - og den aller letteste måten å gjøre det på er i Eidsvold Turns egen app. Da er du sikret inngang til alle Turns seriekamper på Myhrer pluss gratis kaffe og vaffel! Du kan velge stå- eller sitteplass. På sittetribunen vil kun enkelte seter bli benyttet, og kjøper du sesongkort med sitteplass, får du fast sete hele sesongen.
 
 
Dersom det finnes ledige plasser etter sesongkortsalget, der det arrangeres en salgsdugnad tirsdag kveld, blir disse lagt ut for salg i den samme appen torsdag klokka 17.00. Dersom du ikke har smarttelefon og ønsker sesongkort henvend deg til karina@etf-fotball.no. For forespørsel om billett til neste hjemmekamp uten tilgang til app kontakt karina@etf-fotball etter torsdag klokka 17.00. Ønsker du å bli kontaktet under tirsdagens salgsdugnad kontakter du Karina eller en av spillerne eller trenerne på A-laget!
 
Skulle det finnes ledige billetter på kampdagen, noe svært lite tyder på med tanke på interessen hittil, vil disse bli solgt på Myhrer etter først til mølla-prinsippet. Alle som skal inn på kamp må registreres med navn og telefonnummer for mulig smittesporing. Dette går automatisk i den brukevennlige appen. Når det gjelder Eidsvold Turns egne spillere, ledere og trenere i alle årsklasser samt veterangruppa vil disse få egen informasjon. Det samme gjelder sponsorer med billetter i sine avtaler.
 
Det finnes noen plasser til arbeidende presse på Myhrer, men også disse må registreres på forhånd med navn og telefonnummer. Spørsmål om akkreditering med rolle og personalia sendes wegardbakkehaug@hotmail.com innen fredag klokka 12.
 
Generelt for alle: Kom tidlig! Unngå køer. Vi ber om at alle utøver god håndhygiene, benytter utstasjonert antibac og ikke minst respekterer 1-metersregelen som gjelder til enhver tid for alle - uansett! Og føler du deg syk? Bli hjemme. Lytt til Eidsvold Turns egne vakter som gjør sitt beste for å etterleve NFFs retningslinjer. Lurer du på noe, henvender du deg til disse.
 
Velkommen på kamp! Vi gleder oss til å se dere alle igjen mot Kvik Halden lørdag klokka 16!
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no