22.04.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Flere Turn-lag tilbake på feltet

De nye retningslinjene har ført til at flere Turn-lag er tilbake på feltet under kontrollerte former i små grupper. For A-lagets del lettes det på permitteringene både for spillere og trenere.
 
En rekke Eidsvold Turn-lag har vært tilbake på treningsfeltet de siste dagene innenfor det strenge regelverket som gjelder. Alle lag ned til og med 12-åringene har startet opp med 1-2 økter i uka mens flere yngre starter opp igjen neste uke. For å sikre at færrest mulig kommer i kontakt med hverandre, forsøker Turn å legge til rette for at alle lag får størst mulig plass, og både hovedbanen, treningsfeltet på Myhrer og kunstgressbanen ved Eidsvollhallen benyttes. Garderober og klubbhus er fortsatt stengt.
 
NFF har utarbeidet spesifikke retningslinjer og såkalte koronaregler alle må sette seg inn i og følge. Alt om disse reglene kan du lese her! Når det gjelder A-laget har styret besluttet å lette på permitteringene slik at laget igjen kan trene i grupper på fem og fem - i utgangspunktet én gang i uka slik situasjonen nå. Dette etter ønske fra både spillere og trenere. Spillerne kommer individuelt til Myhrer helst uten bruk av kollektivtransport, ferdig skiftet og reiser rett hjem etter gjennomført økt.
 
Grunnprinsippene som gjelder er maks fem personer per gruppe på feltet, alle enkeltindivider må holde minimum to meter avstand til hverandre, nærkontakt er forbudt, alt av baller, kjegler og lignende skal vaskes før og etter trening og ikke tas på av andre enn trener/leder. God håndhygiene forventes, og alle som ikke føler seg helt friske skal selvsagt holde seg hjemme.
 
All informasjon omkring smittevern og tiltak kommer via fhi.no. Følg med der og på respektive kommuners hjemmesider. Generelle retningslinjer gjelder - husk god håndhygiene, vask hendene godt ofte med såpe og lunkent vann. Bruk tørkepapir ved hoste og nysing - alternativt bruk albuekroken. Unngå å ta deg for mye i ansiktet (øyne, nese, munn). Reduser omfanget av håndhilsing, klemming og nærkontakt. 
 
Her kan du lese siste nytt fra Eidsvoll kommune om koronaviruset og lokale tiltak! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no