23.06.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Barne- og ungdomsfotball fra 1. aug!

Fotballen fortsetter gradvis å gjenåpnes i Norge. Tirsdag ettermiddag kom nyheten om at det fra 1. august igjen blir tillatt med kamper i barne- og ungdomsfotballen!
 
NFF og et samlet Fotball-Norge har jobbet godt og presset på for at gjenåpningen fortsetter de siste ukene. Tirsdag ble det klart at det fra 1. august igjen blir kamper for barne- og ungdomsfotballen! Det betyr serieåpning rett etter sommerferien for alt fra de minste opp til og med juniorene. Når det gjelder seniorkamper fra 3. divisjon og nedover for herrer og 2. divisjon for damer, er det foreløpig uklart når disse kan få starte opp.

- Jeg er utrolig glad på vegne av klubbene og ikke minst hundretusener av barn og unge. Vi har vært sterkt bekymret for frafall og økonomi, og nå har vi endelig noe å se frem til etter sommerferien. Men det er viktig å presisere at dette «bare» er en viktig delseier. Fortsatt kan ikke A-lagene fra 2. divisjon kvinner og 3. divisjon menn spille kamper, og de som er over 20 år og ikke en del av toppfotballen kan heller ikke trene som normalt. Frafallsbekymringen i denne delen av fotballen er fortsatt like sterk, sier fotballpresident Terje Svendsen til fotball.no.
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no