18.07.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Turn snudde og vant i Moss!

Eidsvold Turn kom under 1-0 tidlig i bortemøtet med Moss, men kjempet godt og fikk uttelling etter pause da to straffespark signert Herman Henriksen sørget for tre poeng!
 
Turn fikk en tøff start i vindkastene på Melløs lørdag da Moss scoret på kampens første sjanse. Et innlegg fra høyre landet hos Thomas Klaussen som plasserte ballen kontant i hjørnet. Turn hevet seg etter målet og kom blant annet til en rekke cornere uten at det resulterte i noen store sjanser. I det hele tatt var det en sjansefattig omgang på den fine gressmatta i Moss.
 
Det var en heltent Turn-gjeng som kom på banen etter hvilen og tok kommandoen i kampen. Det var fortsatt få sjanser i begge ender av banen, men Turn hadde mer kontroll på spillet og trykket på for utligning. Den kunne kommet etter 69 minutter da et lekkert angrep endte med en avslutning fra kort hold fra Herman Henriksen, men Moss-keeperen reddet glimrende.
 
Ni minutter før slutt handset en Moss-spiller da et Turn-skudd var på vei mot mål og dommeren dømte straffe. Den plasserte Henriksen sikkert i mål. Kort tid senere rullet Turn opp et godt angrep som endte med at Ingolfur Örn Kristjansson ble taklet da han skulle skyte fra kort hold. Ny straffe og ny scoring fra Henriksen! Turn holdt unna resten av kampen og tok en deilig 2-1-seier på Melløs! 
 
  

Moss - Eidsvold Turn  1-2 (1-0)
Melløs
 
1-0 6 min.: Thomas Klaussen
1-1 82 min.: Herman Henriksen (str.)
1-2 84 min.: Herman Henriksen (str.) 
 
Gult kort: Aleksander Bjørnvåg, Thomas Jakobsen, Henrik Stokkebø, Moss. Ingolfur Örn Kristjansson, Johan Kolbjørnsrud, Runar Heggestad, Eidsvold Turn. 
Dommer: Ali Al Hatam, Skreia IL
Tilskuere: 200
 
Eidsvold Turns lag:
Peter Rusina
Benedict Notoane
Henrik Navarsete
Runar Heggestad (Ingolfur Örn Kristjansson i 45 min.) (Erik Ruud i 4 min.)
Johan Kolbjørnsrud
Oliver Stenseth (Robin Hofer Dahl i 13 min.)
Jon Erik Økland
Kristoffer Trandum Nordlie
Ulrich Østigård Ness
Herman Henriksen
Stian Teksum (Jesper Kornakk i 45 min.)


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no