04.06.2019
author Eidsvold Turn På Nett

Fair play-pris til gatefotballgjengen!

Den siste helgen i mai deltok Eidsvoll Gatefotball på NM i gatefotball i Arendal. 51 lag og rundt 500 spillere var på plass, men fair play-prisen ble med hjem til Eidsvoll!
 
Eidsvold Gatefotball deltok i mai på sitt første NM noensinne da de tok turen til Sørlandet og Arendal. Læringskurven var bratt, de møtte hard motstand fra gode og erfarne lag, men viste et fantastisk samhold og god lagånd hele helga. Dette resulterte også i at Eidsvoll Gatefotball ble tildelt fair play-prisen under NM-arrangementet - noe ledelsen rundt laget forteller at alle er veldig stolte av! 

Lavterskeltilbudet Eidsvoll Gatefotball er et samarbeid mellom Eidsvold Turn Fotball, Den Norske Kirke og Eidsvoll kommune ved avdeling rus og psykisk helse. For å delta på NM har laget fått økonomisk støtte fra Lions. Turn stiller med lokaler, bane og låner bort en del utstyr. Laget har også fått sponset fotballsko av Intersport på Amfi Råholt.  
 
- Dette er i utgangspunktet et tilbud for folk som sliter, eller har slitt med rus eller psykiske problemer, men vi trenger ikke se en diagnose. Har man utfordringer i livet, og har lyst til å spille fotball med andre, så er man hjertelig velkommen. Det eneste kravet, er at man må være rusfri på trening, har Lars Grønvik Bråten, som jobber med rus og psykisk helse i Eidsvoll kommune, tidligere uttalt i EUB
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no