08.06.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Fotball igjen for de aller yngste!

Etter at myndighetene og NFF 1. juni åpnet for normal trening igjen for spillere under 20 år, er det igjen mye aktivitet på Myhrer! Forrige uke fikk også de aller yngste startet opp.
 
Etter at også 5- og 6-åringene kom tilbake på treningsfeltet forrige uke, er nå alle Eidsvold Turn-lag i aksjon igjen etter koronapausen. A-laget er faktisk det eneste som foreløpig ikke kan trene med fullkontakt, men det var tydelig at de yngste satte stor pris på igjen å kunne møtes og gjøre noe av det de syns er aller morsomst under strålende forhold på gresset på treningsfeltet. Stas var det også at A-spillerne André Trandum Nordlie og Markus Sørensen bidro som instruktører.
 
De yngste trener tre torsdager før det blir Tine Fotballskole og så noen uker sommerferie. Planlagt oppstart igjen blir rundt 10. august. 2013-årgangen trener fra klokka 17 til 18 på treningsfeltet på Myhrer torsdager. 2011- og 2012-årgangene trener fra 18 til 19. Eidsvold Turn Fotball anbefaler alle å lese, sette seg inn i og følge NFFs koronavettregler! Unngå unødvendig nærkontakt! Og: føler du deg syk? Bli hjemme!
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no