25.07.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Før kampen: Turn - Fløya

Turn står med tre poeng etter to kamper i comebacket i 2. divisjon før Fløya kommer på besøk til Myhrer søndag! I den kampen har Turn-gutta et cuptap å revansjere.
 
Turn og Fløya har møttes kun én gang tidligere til obligatorisk kamp - cupmøtet ved Eidsvollhallen i 2. kvalifiseringsrunde i 2017. NFF fikk ikke kabalen til å gå opp og valgte å sende Tromsø-laget til Eidsvoll. Turn tok ledelsen etter både 73 og 86 minutter, men Fløya utlignet. Også i ekstraomgangene scoret Turn først før et entusiastisk Fløya-lag snudde og vant til slutt med bandysifrene 5-4.
 
Sju av spillerne som var på banen for Turn i april 2017, er fortsatt å finne i troppen. Det samme kan man ikke si om Fløya som har kun Yngvar Johansen fra 2017-kampen med i årets stall. Grønntrøyene leverte et strålende 2019 der både A- og rekruttlaget rykket opp, men siden ble klubben preget av uro med trenerskifte samtidig som flere sentrale spillere takket for seg.
 
Det er et ungt og spennende Fløya-lag der en rekke av spillerne har en fortid i TILs ungdomsavdeling som utgjør stammen i klubbens første sesong på dette nivået. Fløya var nær ved å ta poeng fra VIF 2 i Oslo i serieåpningen før det ble 0-6 mot Skeid sist helg. I Turn-troppen er det enkelte usikkerhetsmomenter foran søndagens hjemmekamp, men Runar Heggestad er friskmeldt etter hodesmellen og Magnus Kristengård og Markus Furseth er tilbake fra karantene. 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no