29.06.2020
author Eidsvold Turn På Nett

Rekordmange på fotballskole!

Eidsvold Turn arrangerte forrige uke fotballskole på Myhrer med fokus på smittevernreglene. Og det var tydelig at mange gutter og jenter hadde lengta etter å være samlet og spille fotball!
 
Rundt 120 gutter og jenter deltok på forrige ukes fotballskole på Myhrer. De ansvarlige kunne i farta ikke huske å ha hatt besøk av så mange barn før, og det er tydelig at det er mange som har savnet å spille fotball! Det var selvsagt strengt fokus på smittevern under all aktivitet, og spillerne møtte i faste grupper på mellom 12 og 17 hele uka delt inn etter alder. 
 
Gruppene ble ledet av to instruktører fra flere Eidsvold Turn-lag der en av oppgavene i år ble å passe på å holde gruppene adskilt både under spill, annen aktivitet og lunsj grunnet koronaviruset. Etter oppmøte på morgenen var det klart for første økt. Her var det fokus på tekniske ferdigheter som ballkontroll, pasningsferdighet, avslutninger og lignende etterfulgt av lunsj bestående av brødmat og saft.
 
Økt to hver dag var preget av mye spill. I midten av denne ble det servert frukt og væske som viktig påfyll da det var rundt 25 grader hver eneste dag på Myhrer. Fredag var det i kjent stil avslutning med grilling samt utdeling av fotballer og diplomer. Nå har de fleste Turn-lagene tatt sommerferie før de gjør seg klare for en høst der det fra 1. august igjen er tillatt med kamper i barne- og ungdomsfotballen.
 
 
 
 
 
 
 


Dette innholdet er skrevet ut fra http://www.etf-fotball.no